10 Ağustos 2016 Çarşamba

BloggerLife2 MİM

 
Cümlelerim birbirine karışıyor. Fakat şaşkınlıkla karışık mutlu eden cümleler... Paylaşımlarını severek takip ettiğim hatta yazılarıma yaptığı yorumları merakla beklediğim Sade beni ilk mimime davet etmiş öyleyse bize de davete iştirak etmek düşer öyle değil mi?:) 
1- Blogger denilince aklınıza gelen üç şey nedir?

Genel manada blogger benim için hayata dair aldığım ufak notların yolculuğu... Çoğu zaman unuttuğumuz en alakasız yerlerde aklımıza gelen evet bir yerlerde zihnimdeydi fakat neden şimdi hatırladım ki diyebileceğimiz, hüzne karışmışken kelimelere sığındığımız o güzel notlar. Kelimelerin yorgunluğunda konuşturan resimler ve anılar. Anıların dili zihnimizde saklıdır öyleyse zihnimizdekileri neden yazmayalım?

2- Her temadan (kişisel, gezi, kozmetik, kitap...vs.) yazılarını en çok beğendiğiniz, okumaktan bıkmadığınız bloglardan örnek verin desem?

Beni bu etkinliğe davet et eden  http://sadedinle.blogspot.com.tr, blogger yolculuğuna başladığımda beni keşif etkinliğine dahil eden güzel yorumlarıyla yüzümü güldüren http://sevdicann.blogspot.com.tr. İlk kez yeni birşeylere adım attığınızda destek olacak birilerinin olması duygusu gerçekten güzel hem de hiç tanımadığınız birinin...

3- Yeni blog yazmaya başlayan arkadaşlara verebileceğin öneriler neler?
 
Henüz bloğumu açalı beş ay ancak olmuştur. Ben de kendimi yeni blog açanlar gibi hala hissediyorum. Öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim. Çünkü yazmayı seviyorum. Düşüncelerimi paylaşmayı ve belki de fikir almayı. Yeni yazmaya başlayan arkadaşlara önerim yavaş ilerleseler de bıkmadan devam etsinler paylaşımlarına. 
 
4- Hangi ülkede yaşamak isterdin?  Yada en çok gitmek istediğin mekanları yazabilir misin?
 
Ülkemizin her yerini gönül isterdi ki gezebileyim. Fakat ben Akdeniz insanıyım sanırım beni çeken yerler sıcak yerler. Kışı bir yanlışlıkla uğramış bir yağmur bulutu gibi yaşadığımızdan yeşil ama soğuk olmayan yerlere gitmeyi çok isterdim sanırım. Aslında bu duygu bende şimdi hasıl olan elimde olsa tüm dünyayı dolaşırdım. Kıbrıs'ta okurken bir sırt çantasıyla adayı dolaşan turistlere az da imrenmezdim hani. O yüzden başlangıcım Balkanlar olsun sonrasında ise Fas bir duraklık nefes ve İngiltere...
 
Biraz geç oldu ama hala mimlenmeyen varsa eğer ben beni takip eden herkesi bu etkinliğe davet ediyorum :)

8 yorum:

  1. :) Ellerine sağlık, sade ve güzel bir mim yazısı olmuş. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim 😊😊😊😊 yorumlariniz gerçekten benim için anlamlı blog yolculugumda ilk yorum yapanlardan biri de sizdiniz elimden geldigince paylaşımlarınızı yakalamaya çalışıyorum 😊

      Sil
  2. Cevaplarını yüzümde sürekli bir tebessümle okudum innanırmısın:) Gerçekten o kadar sade, o kadar kendinden yazmışsın ki. Evet belki tanımıyoruz birbirimizi, ete kemiğe bürünen bir arkadaşlığımız olmadı . Fakat Bloggerın güzel yanı şu ki sözcüklerdeki enerji karşı tarafa geçiveriyor işte. Hem ortak düşüncelerde buluşmak hem de ikimizin de ilk mimi olmasından dolayı bir ilki paylaşmak benim için çok keyifliydi. İyiki katıldın, iyiki sende buradasın. Harikaydı. Çok teşekkürler :)

    Sevgi ve selam ile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumun için :) Bu güzel yorumlarla günüm ayrı bir güzel oldu şimdi :)

      Sil
  3. Keyifle okudum cevaplarını, güzel bir mim olmuş. *-*

    YanıtlaSil
  4. Guzel bir yazi olmus ellerinize saglik 😊

    YanıtlaSil