24 Aralık 2017 Pazar

BİRİNCİ BÖLÜM

   
 Beklenen indirimler başladı... 2018'e doğru gün sayarken beklenilen indirimler sonunda geldi buldu bizi. Aslında alışveriş çılgınlığındansa gerçekten ihtiyacım olan ya da olabilecek şeyleri almayı daha çok seviyorum. Ama tabi bu durum kısmen gerçekleşiyor. Cuma günü başlayan GRATİS indirimini görünce ki kasa sırası çoktan çıkış kapısına kadar uzanmıştı. Girmeye cesaret edemedim. Geçen haftalarda bir kısım almak istediklerimi alsam da belirli alacaklarımı indirime diyerek beklemiştim. 
     Öncelikle sağ baştan başlarsam :) Himalaya peeling etkili yüz yıkama jeli daha öncesinde kullandığım ve çok memnun kaldığım bir üründü. 9.90 TL fiyatını görünce almanın tam zamanı dedim. Çünkü bir önceki yüz yıkama jeli bitmek üzereydi. Ürün; Sabun içermeyen, günlük hassas yüz temizleyici, cildinizi etkin bir şekilde temizler ve ölü cilt derilerini nazik bir şekilde soyularak temizleme vaadinde bulunuyor. Kayısı granülleri, teşbih ağacı ve limon bunun yanı sıra aloe vera içeriğinde bulunan bu ürünü benim de sevmemin sebebi; kullandıktan hemen sonra etkisinin devam ettiğini hissetmeniz ve cildin teniz görünümün  herkesin de dikkatini çekmesi . Bazı ürünleri kullanım sonrası yüzünüzü kuruladığınızda o etkin ferahlık hissi hemen yok olmakta.
 
 

                  Micellar Bee Beauty makyaj temizleme mendili kasa arkası indiriminde 3.5 TL ye ilk olarak almıştım. Uygun fiyatlı oluşu ve fiyatının üzerinde bir performansı  dikkatimi çekmişti. Geçen hafta son makyaj temizleme mendili de tükenince alacaklarım listesine eklemiştim. Yine indirimden aldım ancak bu seferki fiyatı 4.45 gibi idi. sizler de indirimde görürseniz incelemenizi tavsiye ederim. 

       Himalaya Kakao yağı dudak kremi de çeşit olarak denemek istediğim için aldım uygun fiyatı denemek istememin birinci sebebi olsa da içeriğine baktığımda "petrol türevleri, yapay renklendirici ve koruyucu içermez, kurumuş ve çatlamış dudakları yumuşatan ve koruyan egzotik yağların zengin bir karışımından oluşur. E vitamini yönünden zengin bir kaynak olan Kakao yağı ve bir Sal Ağacı yağı bileşimi ile dudaklarınızın yumuşaklığını ve nem dengesini korumak için uzun süreli bakım sağlar." yazısını görünce denemeliyim dedim.  Güzel bir hafta sonu geçirmektesinizdir umarım. Pazartesi sendromu olmadan umarım bu haftamız çok güzel geçer yorumlarınızı bekliyorum....
    

2 yorum:

  1. yüz temizleme jeli hangi cilt tipleri için acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm cilt tipleri için denilse de benim karma bir cildim var kuru bir cildim yok ancak sivilce problemi yoğun olan cilt tipleri yine de dikkat etmeli bence 😊

      Sil