18 Aralık 2017 Pazartesi

HAYATIN NOTLARI

 
 
Aralık ayı ne çabuk geçiyor. Çoktan üçüncü haftasına göz kırptık. Zaman yılın sonunda elimize tutamayacağımız hızda akmakta. Yeni bir zaman dilimi için hafiften uyarıyor da sanki. Bu ay gerçekten indirimleri beklerken o gelmeyen indirimlerde hem ihtiyaç hem de sene bitmeden almak istediğim ürünler bulunmaktaydı. Bu hafta sonu alma fırsatı bulduğum ürünleri paylaşmak istiyorum. Blistex aslında duymaktan çok gördüğüm bir nemlendirici idi. Siz de kış aylarının o etkisini dudaklarınızda görüyorsanız ki en azından bir bakabilirsiniz. E vitaminli olması; kokusunun güzel olması benim görüşüm ablam biraz fazla yoğun olduğunu düşünüyor. 16.5 TL olan fiyatı Watsons'da 13 TL idi. Gratis'te de fiyatının 16.5 TL olduğunu görünce denemeliyim dedim; ihtiyacım vardı. Neutrogena  hydro boost göz kremi ise bu ara sıklıkla bilgisayarla uğraşıyorum; geç saatlere kadar. Uyku düzenim ne yazık ki etkileniyor. Sonuç olarak sabahları yorgun bir yüz hafif göz altı halkaları problemleri başladı. Başlangıç için çok ağır veya çok hafif bir üründense görmekten ziyade etkisini duyduğum bu ürünü almak istedim. Mucizevi bir beklentim yok şimdilik en azından yorgun göz altı halkalarımı dinlendirse yeter diyorum :) El ve tırnak bakımı için keçi sütü özlü bu kremi tamamen tesadüf eseri gördüm. Adının nasıl söylendiği hakkında bir fikrim yok. Yoğun nemlendirme sağlayarak deriyi yumuşak ve esnek yapma vaadi dışında tırnakların güçlenmesine, bölünmelerini ve kırılmalarını engellemeye yardımcı olduğu belirtilmiş. Kokusu güzel olan ürünleri çok seviyorum bence bu da bunun göstergesi dokusunun çok hafif olduğunu söylemeliyim. Diğer kremler gibi evet henüz sürdün emilimi bekle uyarısı vermiyor. Çok çabuk bir emilimi var.
 

Mac mineralli göz altı kapatıcısı bu yıl bitmeden almak istediğim ürünler arasında idi. Uygulama yaptırmadan almayacağım şeklinde kendimi çok fazla uyardım sanırım ki normalde direkt bakar hoşuma giderse alır çıkardım. Ancak göz altı kapatıcıları ile ciddi sıkıntılarım var. Bitenler bölümü yaptığım da paylaşmak istediğim iki ürünün özellikleri yüzünden gerçekten takip ettiğim arkadaşlarımda da uygulamaları gözlemlediğim bir ürün almak istedim. Biliyorum ebatı çok küçük. 98 TL fiyatı değer mi değmez mi soruları ile bir süre uğraşsanız da denemek istediğim için uygulama yaptırdım. Aydınlık ve doğal olmak üzere gözaltıma iki uygulama yapıldı. Numaraları söylenmişti ancak hatırlamıyorum.  Aydınlık olanı tercih ettim doğal olan biraz fazla doğaldı renk olarak cildimle aynı idi. :) Özelliklerine gelince mineralli olması dokusunun çok hafif olması ki benim için güzel bir durum çünkü yüzümde ağırlık yapan ürünleri sevmiyorum. Uygulama yapan kişi tarafında göz çevremin kuru olduğu bu yüzden nemlendirme özellikle ürünler tercih etmem gerektiği söylendi. Mac indirim yapmam özelliğini bir tarafa bırakmış aslında bu oldukça sevindirici bir durum. Allıkların fiyatları 53 e kadar düşmüş. Asansörlü göz kalemi bulabilseydim alacaktım onlarında fiyatları 38 TL idi. Sanırım bugün yüzde kırk indirim bitmiş olabilir. Kapatıcı, pudra gibi ürünlerde de indirim olmasını istesem de yılbaşı sonrası fiyatların daha da artacağı belirtildi, ne yazık ki.
Benim notlar şimdilik bu kadar umarım güzel bir gün geçirmektesinizdir. Yorumlarınızı bekliyorum....
 


4 yorum:

  1. Blistex favorim💜 göz kremini bende deniyorum bu aralar bakalım şimdilik iyi gibi😊 güle güle kullan çekilişime beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çekilişinden haberim yoktu pek şansım yok ama mutlaka bakacağım 😊

      Sil
  2. roacutan tedavisindeyseniz blistex tek geçerim ❤️

    YanıtlaSil