5 Şubat 2018 Pazartesi

DOĞRU ŞAMPUAN

 
   
Doğru şampuanı bulmak bence büyük bir şans! Ki hala aramaktan vazgeçmesem de bir ara gerçekten saçlarıma iyi gelecek güzel bir şampuan var mı diye sorguluyordum. Uzmanlar şampuanınızı değiştirin sabit kalmasın diyor aslında haklılar da saç bir süre sonra alıştığı özellikleri yadsımaya başlıyor. Son iki yıldır özellikle parabensiz ürünleri tercih etmeye çalışıyorum. Saç konusunda da bir dönem saçlarım çok fazla döküldüğü için hassaslaştım sanırım. Dökülmeler de kansızlık etkili olsa da stres de oldukça önemli bir faktör. Hayatımızdan stresi uzaklaştırmak bu zamanda zor ancak insan bir şekilde stresi yönlendirmeyi başarıyor. Eda Taşpınar at kuyruğu şampuanını ablam almış memnun kalmıştı bende onun tavsiyesi ile almış bulundum. Sonrası benim şikayetlerimi o da dile getirince sanırım saç derisi hassasiyetleri de değişiyor.

 

             "Daha Işıltılı ve Dolgun Saçlarla Sen de Büyüle Herkesi..." sloganı ile  tüm saç tipleri için olan bu kozmetik şampuanı (benim çabuk yağlanan bir saç tipim var) yılbaşı indirimi zamanı almıştım.
etkileri: Saçların zarar görmüş keratin yapısının onarılmasına yardımcı olarak saçlara gövde ve hacim kazandırır. Saçları besler. Saçları yüzey aktiflerin irritasyonuna karşı koruyarak nemlendirilmesine yardımcı olur. At kuyruğu bitkisi ile zenginleştirilmiştir. Paraben katkı maddesi içermez.

        Belirtilen özellikle bunlar... Paraben katkı maddesi içermemesi dolasıyla ve ablamın tavsiyesi ile aldığım bu şampuanı kullanırken fazla bir saç dökülmesi yapmaması ilk başta hoşuma gitse de çünkü şampuan değişimleri sırasında çok fazla saç dökülmesi yaşanıyor. Bana tavsiye edilen özellikler arasında saçlardaki yumuşaklık hissinin hemen kendisini göstermesi vardı evet bu özellik artı bir yön ancak kullanım sonrası neredeyse aradan vakit geçmeden kaşıntı yapması ve saç derisindeki sivilce oluşumu beni oldukça hüsrana uğrattı. Bende bu etkiler hemen oldu. Ablamda ise daha sonra oldu. Beklentilerimin altında kaldı. Saç dökülmesi değişim sırasında olmasa da sonrası dökülmenin devam etmesi ikinci kez alır mıyım sorusuna Hayır cevabını verdirtiyor.
        
Yorumlarınızı bekliyorum. Sizin de memnun kaldığınız şampuanlar varsa lütfen yorumlarınızda belirtin :)

7 yorum:

  1. at kuyruğu bitkisi şampuanı hımmm bi bakıyim. dove den memnunum yaniiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel benim tam çok memnunum dediğim bir şampuan olmadı 😞

      Sil
  2. Saç derisindeki sivilce oluşumu üzücü :(

    YanıtlaSil
  3. henüz denemedim ama çok güzel olmalı :)

    YanıtlaSil
  4. Gecmis olsun yan etki yaptiysa kullanmaman en hayirlisi 🤗.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim 😊 bıraktım şampuan konusunda üzen şampuanlardan oldu

      Sil