22 Şubat 2018 Perşembe

SHIESEDO BENEFIANCE FULL CORRECTION DUDAK KREMI

                
                        Gülümse çekiyorum... Bazen gerçekten fotojenik bir insan olmadığımı düşünüyorum. Fotoğraflarda elini kolunu nereye koyacağını şaşırma, gülsem mi tebessüm mü etsem şaşkın bakışları sonuç; kasıntı fotoğraflar. Bu yüzden habersiz çekim fotoğrafları seviyorum. Daha canlı daha doğal aslında samimi... Berbat bile çıksan o anki durum buydu diyebiliyorsunuz. Ama olsun tüm kötü çıktığımı düşündüğüm fotoğraflara inat Gülümse!!!! Gülümsemek dünyanın bence en güzel şeyi. Tüm buzdağlarını eritebilir; gerçek samimi bir gülümseme. Sahte olanlara değinmiyorum bile. Neyse...  Hafta bitmeden de bu haftanın belirleyici teması gülümsemek olsun.
               Uzun zamandır kullandığım kullanım sonrası emin olarak yorumlama yapmak istediğim bir ürünü paylaşmak istiyorum sizlerle.

 Shiseido Benefiance Full Correction dudak kremi. Bu kremin vaat ettikleri;
*Dudaklara sıkı ve dolgun bir görünüm verir. Cildin sıkılığını artırarak dudak çevresinde dikey çizgilerin oluşumunu engeller.
*Dudaklara sıkı ve dolgun bir görünüm verir. Cildin sıkılığını artırarak dudak çevresinde dikey çizgilerin oluşumunu engeller. Soyulma, kuruma gibi sorunları ortadan kaldırırken aynı zamanda renk eşitsizliğini ve mat görüntüyü de yok eder.

      Shieseido ürünleri renk eşitleme konusunda benden on üzerinden on aldı. Muadili var mı bilmiyorum. Fiyat konusunu düşününce sıklıkla alabilir miyim emin değilim ben indirim zamanı almıştım şu ikili ürün alımında indirim üstüne indirim çeki verilmişti. Ama iyi ki aldım denedim diyebilirim. Aklımda kalmadı. Kullanım sonrasında o gerginlik hissini hissedebiliyorsunuz. Benim gibi dudaklarınız kışın etkisini çokkkk fazla hissediyorsa kuruma, soyulma sorunlarını engelliyor. Daha canlı bir dudak rengine sahip oluyorsunuz. Yaşla mı alakalı acaba daha üst yaş gruplarında etkili mi emin olamadığım tek bir kısmı var gülme çizgisini veyahut diğer çizgilerin oluşumunu engelleme kısmı hava da kaldı benim için.
  Yorumlarınızı bekliyorum.... Güzel bir gün geçirmişsinizdir umarım... :)

4 yorum:

  1. şiseido ileeee daha güzel gülümsersiniiiiz :)

    YanıtlaSil
  2. Gülümseme ile başlayıp dudak kremi ile sonlandırmak... Güzel bir bağlantı kurmuşsunuz, mutlu günler :)

    YanıtlaSil