28 Şubat 2018 Çarşamba

PURE BEAUTY YORUM


Haftanın favori günleri var mıdır,sahiden? Benim en sevdiğim gündür  Çarşamba; hafta ortası... Ne bir eksik ne bir fazlası şeklinde. Çarşamba günü hayatımda güzel bir şekilde yer edinmiş olduğundan  gönül bağım olabilir. Güzel anılar sevgileri hatırlatır. Nereden duydum bilmiyorum ancak anıların sevgi denen tek kelimelik özel duyguyu hatırlatmasını seviyorum.
Bu ara ani yağmur hatta dolu ile karışık bir hava hakim. Bir yaz çocuğu olarak diyebilirim ki kışın o kuru soğuğundansa yağmur özlem duyulandı. Mevsimlerin kafası karışık ve bu karışıklık insanların da kafasını karıştırmakta. Bu kış kalın kaban giydiğimi bir veya iki kere hatırlıyorum. Başka şehirler için baharlık olan ürünleri kış mevsimi için giymekteyiz.
Bu karışıklık cilt içinde yorucu... Çok fazla krem kullanan birisi değilim kullandığım ürünlerde dikkatli olmaya özellikle ürünleri seçerim. Kore ürünleri bu seçtiğim ürünler arasında ilk sıraları alsa da denemekten vazgeçmediğim ürünlerde var. Gözaltı kapatıcısı ararken göz çevremin çok kuru olduğu bu yüzden nemlendirici sonrası kapatıcı kullanmam gerektiğini söylemişti. Ben de araştırmalarım sırasında göz ve çevresindeki kırışıklıklarının nemlendirme problemi ile de daha erken kırıştığını öğrendim. Watsons indirim zamanı; pure beauty cc cream kullandığım için yine o taraflara bakarken bu ürün dikkatimi çekti. (Fiyatı 20 TL idi) Biraz minik gibi görünse de denemek için almak istedim. Ürün içeriği ve vaad edilenler;
         GeoAqua serisi;mineralli alp Onsen suyunun,Tara ağacının tohumlardan elde edilen 3-boyutlu nemlendirme sistemine sahip Hydromanil ile ustaca harmanlanmasıyla oluşmuştur. Onsen suları içeriğindeki minerallerle cildinizi beslemeye ve rahatlatmaya yardımcı olurken, Hydromanil'in 3-boyutlu yapısı cildinizi nemlendirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki bitki özleri ve mineraller cildinizde nemli, yenilenmiş ve pürüzsüz bir his bırakmaya yardım eder. Bu rahatlatıcı göz jelinin içeriğindeki Onsen suyu, Hydromanil ve yer altı mineralleri uyum içinde çalışarak cilt görünümünü düzeltmeye ve ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

    Sabah ve gece cildinizi temizledikten sonra bir miktar jeli göz ve çevresine masaj yapılarak uygulanması gerektiği belirtilmiş.

    Ürün nemlendirme konusunda vaad ettiğini gerçekleştiriyor. Mineraller ve pürüzsüzlük hissi de ben den geçer not aldı. Öyle ki aleo vera maskelerini sevmemdeki en önemli neden maske sonrası cildin rahatladığına dair o his... Bu kozmetik jeli gece uyumadan önce ve makyaj yapacağım zaman kapatıcı öncesi kullanıyorum. Sevdim sanırım. Bitmesine çok az bir zaman kaldı. Yenilemek için bana Watsons yolları gözüküyor...
           Yorumlarınızı bekliyorum...

4 yorum: