1 Mayıs 2018 Salı

KARMAŞIK


Zamanın tik takları ilerledikçe fark ediyor insan, aslında bir yerlere yetişmeye çalışırken gidiyor ömür... Zamanın içinde iken fark etmediğimiz anlar sonrası için ne çabuk geçti ben de anlamadım oluyor. Kendime bir kitap dizisi yaptım ben de en azından doğum günüme kadar okumam gereken belirli bir sayı da kitap ve gitmem gereken; Adana'da daha önce gitme fırsatım olmayan yerlere gidip birkaç yakın şehri görmek istemek gibi. Aslında çok fazla planım var . Gerçekleştikçe sizlerle de paylaşmak isterim. Bu hafta içi ufak çaplı alışverişler yapmıştım.


 Otacı bitki özlü şampuan benim değil, ablamın. Şu an ben farklı bir şampuan kullanıyorum. Bittikten sonra yorumlarımi yazacağım. Farklı saç tiplerimiz olduğu için hep kendi saç tipimden bahsetmek yerine onun kullanmayı sevdiği şampuandan bahsedeyim dedim. Normal saç tipi için bu şampuan, onun söylemlerini paylasıyorum; saç temizliği konusunda etkili olduğunu belirtmekte. Bitki özlü olması almam da ki en önemli faktör derken, ortalama bir şampuan olduğunu belirtti. Paraben,silikon ve hayvansal maddeler olmadığı içerisindeki ibare ile vurgulanmakta...
Dalin ise makyaj fırçalarımı yıkamak için kullanıyorum 😊😊


Snail üç boyutlu maskeye henüz sıra  gelmedi ama kullandıktan sonra yorumlarımi mutlaka yapacağım 😊


BeeBeauty termal yüz maskesini daha önce kullanmıştım. İndirimde olduğunu görünce alayım dedim. İçerisinde 3 çeşit kil bulunduğu, maskenin cilt tonu dengelediği gözenekleri sıkılaştırdığı belirtilmiş. (Alkol içermez)
Termal kil: içerdiği elementler cilt tonunu dengeler, canlandırır ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kil cildi temizlerken gözeneklerin arınmasına yardımcı olur. 
Yeşil kil: cildi matlaştırır. 
Beyaz kil: gözenekleri temizler, sıkılaştırır. Gözle görünür şekilde cildi pürüzsüzleştirir ve cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur.
Belirtilen özellikler bu şekilde... Kullanım sırasında cildimde sıcaklık hissettim hatta acaba yanıyor muyum derken yanma hissi azaldı 10-15 dakika arası cildimde uygularken itiraf etmeliyim ki yanma hissi hoşuma gitmedi. Paket ikili gibi ortadan ayırdığınızda iki kez kullanım sağlamakta... Yanma dışında cildimi temizledikten sonra ferahlık hissettim bu arada kokusunu cidden sevmemistim ilk kez kullandığımda . Düzenli olarak kullandığım bir maske değil indirim de gördüğümde sadece çeşit olsun diye aldığım zamanlar oldu. Ortalama bir ürün olduğunu düşünüyorum yağ dengeleme kısmı hatta kuru bir his vermekte kullanım sonrası hatta gergin 😊 bir cilt . Uzun sürüyor mü diye sorarsanız ne yazık ki sürmüyor. 
Şimdilik yorumlarım bu kadar... Sizlerin de yorumlarınızı beklerim 😊😊😊

9 yorum:

  1. Abla zaman nasıl çabuk geçer taktik ver bana ya :( gerçekten geçmiyüüüür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊 zaman bulunduğu süre içinde geçmiyor gibi geliyor belki sana ama ertesi sene bir bakacaksın ne çabuk geçmiş hersey diyeceksin

      Sil
  2. Zaman geçiyor ömür geçiyorr 😊 allah sağlık versinde zaman geçsin sorun değil🌸

    YanıtlaSil
  3. Hayatta en önemli şeylerden biri sağlık gerçekten... İnsan geriye dönüp baktığinda anlıyor

    YanıtlaSil
  4. Termal maskeler gerçekten çok pahallı geliyor. Ancak kullandığım kadarıyla gözenekleri en iyi açan maskelerden biri sanırım. Makyaj fırçalarına dalin işe yarıyor mu? Güzel incelemeler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırça kıllarını dökmeden yumuşak bir etki yapıyor yikadiktan sonraki duruma bayılıyorum 😊 ama çok çok harika çıkarıyor mu süngerdeki lekeleri derseniz hayır. Birkaç defa tekrarladığım zamanlar oldu ancak ben kullanmayı seviyorum biraz da alıştım sanırım Dalin 'e 😊

      Sil
  5. ayyyyy maskeyi napcaaaan yazın sıcaktaaa banka mı soycan insan mı öldürcen sıcakta cinnet geçirip hihihi :)

    YanıtlaSil
  6. 3 boyutlu maskeyi merak ettim.. nasıl bir şey acaba? :O

    YanıtlaSil