3 Nisan 2018 Salı

RUTİN



Kimi zaman insan rutinden korkar... Rutinleşmiş duygulardan, zamanlardan, saatlerden ve en çok da alışkanlıklardan. Ben mi? Ben rutinlikteki güzel olan tarafı görmekle ilgileniyorum sanırım. Küçücük bir zaman dilimi dahi olsa farklı açılardan görmeyi deniyorum. Bazı alışkanlıkları seviyorum ama. Özellikle cilt temizliği konusunda kullanmayı sevdiğim iki ürünü paylaşacağım. Himalaya ürünleri Gratis indirim zamanı aldığım hatta stokladığım  sevdiğim ürünler. 



Himalaya neem özlü arındırıcı yüz temizleme köpüğü normal ve yağlı ciltler için; Nivea yüz temizleme köpüğüne kıyasla oldukça iyi. Kokusunu sevdim.  İçerğinde paraben olmaması satın almamdaki önemli sebeplerdendi. Benim cildim karmadan yağlıya dönük bir cilt. Bu köpüğü makyaj sonrası temizledikten sonra en son adım olarak kullanıyorum. Gerginleştiriyor cildi ferahlık veriyor. Ancak kullanım sonrası cildinizin biraz kuruduğunu hissedebilirsiniz. Kalıcı olmasa kullanım sonra kurutma hissi vermesi dışında bence güzel bir ürün.


    Aleo vera maskeler  yeşil çaylı maskeleri de unutmayayım tabi; kullanıyorum ve seviyorum. İlk bahsettiğim ürünü makyaj sonrası en son adım olarak kullansam da Aleo vera özlü nemlendirici yüz temizleyicini günlük temizlik için kullanıyorum. İçerisinde paraben yok cilde yumuşak bir etkisi var. Ferahlık hissi oldukça güzel. Diğer ürün gibi kurutmuyor ya da gerginleştirmiyor. Yalnız fazla akışkan kapak aşağı da tutmanızı tavsiye etmem. Kapı açtığınızda öyle fazla geliyor ki bu yüzden yan yatırıyorum kullanım sonrası.
        İşimiz gücümüz alışkanlıklarımız hatta zorunluluklarımız bir yana gün içerisinde 10 dakika bile olsa kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin... Yorumlarınızı bekliyorum :)

12 yorum:

  1. Ne kadar doğru söylemişsiniz. Günün yoğunluğundan kendimize 10 dakika ayırıyormuyuz bazen sormak gerekiyor. Aslında gerekli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kisacik zaman dilimi o kadar etkili oluyor ki uyumaya çalıştığınızda bugün kendim içinde bir şey yaptım demek 😊 mutluluk veriyor

      Sil
  2. himalaya nın maskelerini kullandım ama bu ikisini hiç denemedim

    YanıtlaSil
  3. Bazı rutinle bana huzur veriyor. Sanırım güven hissi gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Himalaya'nın yüz temizleme jelini kullandım memnun kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊 Himalaya ben de geçen yıl tanıştığım ürün umuyorum ki kremler konusunda kendisini gelistirir

      Sil
  5. Rutinim bozulacak diye korkanlardanım ben :)
    Ah ne güzel yazmışsın, öyle hızlı yaşıyoruz ki kendimize zaman ayırmayı atlayabiliyoruz bazen, oysa ki bi 10 dakika ile ne çok şeyler kazanır ne de kaybederiz..
    Bu ürünler bende de var yeni tanıştım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊😊 yaşam çok değerli özellikle tüm koşuşturmalar içinde bir dakika bugün kendim için şunları yaptım demek benim için ödül gibi geliyor 😊😊😊

      Sil