12 Mayıs 2018 Cumartesi

İŞSİZLİĞİN YAN ETKİLERİ


        İşsizliğin yan etkileri... Olur mu demeyin oluyor. Yan etkilerinden ilki yemek yapabiliyorsunuz :) bu durumun yanı sıra pasta, börek çeşitli salata konusunda uzmanlaşıyorsunuz. Bugünün en anlamlı notu idi. Vay be ne hamaratmışım. Kendi kendime ettim takdirimi. E ne yapayım bugün beş dakika bile oturmayınca ki sürekli ayaktaydım mecburen bu süreçte bulaşık makinesi en yakın arkadaşınız olabiliyor ancak gün sonu inanılmaz bir yorgunluk sizinle baş başa kalıyor. Gittiğim yerlerin güzel masalarını çekince dedim bugün kendi hazırladığım masanın neden bir fotoğrafı olmasın. Sonuç olarak lahmacun ve çilekli pasta eksiği ile onlar varken çekemedim kalabalıktan. Aslan burçları için mayıs ayı koşuşturmalı geçecek diyen astrolojiye inandım bu ay. Ama çok şükür ki hafta bitimine az kaldı. Pazartesi korkuşum yok ancak cümle bitime doğru nokta koyup büyük harfle başlandığındaki o heyecan var pazartesi günlerinde. Yeni bir zaman dilimi ve bu zaman dilimi nasıl geçecek. Sorular sorup kendisi cevaplayanlardansanız bendensinizdir. Çok fazla düşünen, düzenli hazırlıklı olmak alışkanlık gibi oldu. Bu yüzden fazlasıyla yorulduğumun farkındayım. Bugün Ramazan gelmeden önce son gün bizde idi. Ev kızı modunda elimden geldiğince bir şeyler hazırlamaya çalıştım. Sanıldığının aksine Adanalı olarak çok fazla etli yemeklerle haşir neşir değiliz. Annem dolmayı etli yapayım dediğinde hayır hayır zeytinyağlı olsun derken işin özü sağlıklı beslenmeye çalışan bir aileyiz. Salata sevgimiz bakidir bu notu bir kenara düşeyim de. Herhangi bir tarif yazmadan bugün yorgunluk kısmının yarının güzelliğine gölge düşürmesine izin vermeden diyerek yazımı sonlandırayım. Ama tarif isteğiniz olursa mutlaka yazarım.
          Son iki gündür 2012 müzik listem beni çağırmakta. Cheb Khaled sever misiniz bilmem ancak Ana aachek çok sevdiğim bir şarkısıdır. Enerji dolu, hareketli insanı anlamsızca bir başka mutlu eden şarkı. Sanırım son üç gündür enerji ihtiyacı beni yeniden bu şarkıyı dinlemeye yöneltti. Dinlemek isterseniz tavsiye ederim güzel şarkıdır...

22 yorum:

  1. Eline sağlık. Hepsi mükemmel görünüyor 🤗

    YanıtlaSil
  2. Bu cümle tüm yorgunluğumu alıyor biliyor musunuz 😊 çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  3. Valla diyecek birşey bulamıyorum, ellerine sağlık harika bir masa olmuş. Masa demek haksızlık olur şölen masası demeliydim aslında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy çok teşekkur ederim işsizliğin yan etkileri diyorum 😊😊

      Sil
  4. Ellerinize sağlık,çok güzel görünüyor.:)

    YanıtlaSil
  5. Aslanlar için Mayıs'ın hareketli geçeceğini bilmiyordum. Ben de neden hayat birden hızlandı diyorum :)

    YanıtlaSil
  6. ay şu senin masa fotoların yaaa :) böyle işsizlik fena diilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊😊 ogrenemem dediğim şeyleri bu ara öğreniyorum bundan sonrası içli köfte olursa ben bile kendime sasiracagim

      Sil
  7. yaprak sarmalarında gözüm kaldı ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊😊 annem diye söylemiyorum sarmayı onunla beraber yaptık ki en güzel yaptığı yemek kuru patlıcan dolması ve sarmadir güzel yapar

      Sil
  8. Hahaha işsizlik sana yaramış . :) Zeytinyağlı sarmadan bir tabak da bana yolla . Afiyetle yiyebilirim . :) Eline , emeğine sağlık . :) Mutlu günler diliyorum . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim😊 Adana'dan selam olsun

      Sil
  9. Ahhh o işsizlik bende de var😃.Yemek alaninda baya ise yaramis bu issizlik mikemmel olmus 😃

    YanıtlaSil
  10. Great post! ♥

    londonkidx.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Great post!

    https://belyfashionadress.blogspot.com/?m=1

    YanıtlaSil
  12. The meal looks so delicious! Thanks for sharing ))

    YanıtlaSil