4 Temmuz 2018 Çarşamba

GRATİS İNDİRİMLERİ


Bayram öncesi Gratis indirimi yakalayanlardan mısınız? Çok kalabalığa girmeden alabileceğim ürünleri yakalamaya çalıştım. Evimin yakınındaki Gratis'teki kuyruk inanılmazdı tüm caddeyi kaplıyor kimi zaman. Ben de uzun zamandır gözaltı kapatıcısı arayan biri olarak MAC concelar biteli oldu biraz en azından gözaltı bezesi oluşturmayacak yakın çevremdeki insanların memnun kaldığı bir ürün almak istiyordum. Ama şunu da belirteyim Mac göz altı kapatıcısından çok memnun kaldım. İmkanım olursa yine almak isterim ancak fiyatı ve ebatı arasındaki zıt ilişki insanı bir kararsızlığa sürüklemiyor değil hani.


       Ablam Rimmel London match perfection göz altı kapatıcısından oldukça memnundu. Bana denemelisin dediğinde neden olmasın diyerek aldım. En açık tonunu aldım. Yaz mevsimi ve cilt renk değişimleri olunca güneşi görünce hemen esmerleşenlerdenim; eşit yanma durumu olmadığı için rahatsız oluyorum. Bayram da özellikle bu kapatıcıyı kullandım. Renk duruşunu sevdim. Pudra ile sabitleme yapıldığında çizgilere dolma durumu olsa da süresini geciktirdi sanki. Ama bütünleşmesi; duruşu çok doğal durdu. (Fiyatı 22 TL)

         Himalaya kozmetik göz altı kremi ise; Mac gözaltı kapatıcısını aldığımda görevli gözaltımı mutlaka nemlendirmem gerektiğini bu yüzden nemlendirici kremler kullanmam gerektiğini söylemişti. Aslında okuduğum yazılardan da  göz çevresinde kırışıklık artışı olmaması için nemlendirilmesi gerektiğini anladıktan sonra göz çevrem için krem kullanmaya başlamıştım. Himalaya göz altı kremi uygun fiyatlı ürünlerden. Ürün açıklamasına göre krem göz altını güneş ışınlarından koruyor. Güneş koruma faktörlü ürünleri kullanmak oldukça önemli!!!! (Güneşin yararlı ve zararlı etkileri terazisinde zararlı etkiler ağır basmakta)1 aylık düzenli kullanımda morluk ve kırışıklıklarda etkili olduğu da ayrıca belirtilmiş. Uykusuzluk çektiğim dönemlerde göz altı morluk olmasa da ister istemez koyu halkalar oluşuyor. Etkili olacağına inanıyor muyum? Faydası az da olsa olacaktır ama artık mükemmel bir performans beklememeyi öğrendim. Çok kalın bir dokusu yok. Göz kapağı için bir etki yapar mı şimdilik bilmiyorum. Aydınlık etki vaadini gerçekleştiriyor belirteyim.(Fiyatı sanırım 15 TL idi.)
    Şimdilik yorumlarım bu kadar sizlerin de değerli yorumlarınızı beklerim...

12 yorum:

  1. Kozmetik ürünleri ile aram yok ama okuyorum işte 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊😊😊 sık sık makyaj yapan bir insan değilim ama çok çabuk cilt tonu eşitsizlikleri oluyor cildimde sırf bu yüzden kapatıcı kullandığım zamanlar oldu

      Sil
  2. Hic gözaltim icin bisi kullanmadim allahta kullandirmasin😅.Hayirlj olsun aldiklariniz😉

    YanıtlaSil
  3. iyi yakalıyon sen bu yenilikleriii :)

    YanıtlaSil
  4. Interesting beauty products. We keep in touch.

    YanıtlaSil
  5. Amazing post https://www.ludatischenko.com

    YanıtlaSil