16 Eylül 2017 Cumartesi

EYLÜL YORUMLARI DEVAM


Karma bir cilt tipine sahipseniz maskeler mutlaka yanı başınızda oluyor. Bu iki ürün yine denemekten ne olur ki diyerek aldığım ürünlerdi. Yüz lazeri yaptırıyorsanız gerçekten cildin yağlanma problemleri artıyor. Özellikle burun bölgesinde. PROCSIN Black mask soyulabilir bir maske. Maskenin bilgileri kısmında cildin yenilenmesine, onarılmasına ve canlandırılmasına yardımcı olduğu belirtilmiş.  Bu maskenin haftada bir yada iki kez kullanılması tavsiye edilmiş. Düzenli olarak kullandığım bir maske olan bu ürün derinlemesine bir etki göstermese gözle görülür olarak cildin bazı bölümlerinde(burun özellikle) etkili. Çok uzun soluklu bir ürün olduğunu belirtmeliyim. Satın alalı oldukça uzun bir zaman olmasına rağmen hala bitmedi.
ENGLISH HOME PINK MASK ise kasa yanındaki dikkat çekici olan ürünlerden. Özellikle yazısından daha çok ürün pembe rengi bana çok şirin gelmişti. Sanırım Temmuz ayında almıştım bu ürünü. Detaylara gelecek olursak ise bu maske de soyulabilir, inci tozu içerikli bir maske. Kokusu cidden güzel. Bazı maskeler oluyor ki kokuları çok kötü!
"İnci tozu, niacinamide ve antioksidan nar ekstraktı ile zenginleştirilmiş özel formülü ile cildi arındırırken dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. Kafein ile cilde canlılık verir. Cildiniz canlı ve ışıltılı bir görünüm kazanır."
Ürünün vaat ettikleri bu yazı ile özetlenmiş. Ancak ne yazık ki etkili bir ürün olduğunu söyleyemem. Kokusu ile sempatik pembe rengi ile anlık bir ferahlık sağlasa da uzun süreli olarak etkisiz bir ürün olduğunu belirtebilirim. Bir daha almayacaklarım arasında yerini alan bir ürün oldu.
Sizlerin de yorumlarınızı beklerim.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder