27 Ekim 2021 Çarşamba

LEGACIES SEASON 4

 

  Zamana yetişebiliyor musunuz ? Şu sıra ben yetişemiyorum. Özlediğim anlar, insanlar, kitaplar ve  diziler var. Neden bilmiyorum izlediğim dizilerde eski kaliteyi arıyorum. Avrupa Yakası kalitesinde bir aile komedi dizisi ya da How I met your Mother gibi samimi birbirlerine destek olmaktan vazgeçmeyen diziler artık yok ne yazık ki... Legacies dizisi de bir Klaus hayranı olarak başladım.
4.sezonunda olan bu dizi, Vampire Daires sonrası The Originals onun da devamı şeklinde başlayan bir dizi. Hope Mikaelson, tribrid yani tarihin en güçlü cadısı potansiyeli, vampir ve kurt güçlerine sahip olan Klaus 'un kızı. Olaylar onun çevresinde ama o ana kahraman değil. Gösterin şu kızın güçlerini yahu demekten kendimi alamıyorum. Erkek arkadaşı bir Anka kuşu olan Landon ve dizideki herkes onu kurtarma derdinde. Gemini ikizleri ve Hope arkadaşlığını sevsem de, Josie yerine Lizzy ki onda bir Caroline görüyorum ve hikayesini istiyorum. Dayısı Kai'den miras kalan mental problemler sanki yüzeysel geçiliyor. Hope yahu amca ve teyzelerin ne zaman görüşeceksin tarihin en güçlü ailesine sahipsin derken Freya'dan sonra 4.sezon 5.bölümde Rebecca geleceği haberleri dolaşmaya başladı. Heyecanla bekliyorum bu bölümü. Damon ve Elena'nin gölgelerini daha doğrusu varlıklarını duyumsal olarak dizide çok az hissetsek de keşke Caroline bu dizide kalıcı olsa diyorum. Malivore ve canavarlar artık çok uzadı ve farklı hikayeye ihtiyaç var bence. Bir umut sezonun daha hareketli geçmesi...
Şimdilik yorumlarım bu kadar:) Beklerim yorumlarınızı... Ayrıca konu ile ilgisiz olacak belki ama göz lazer ameliyatı yaptırmışsanız yorumlarınızı iletirseniz çok mutlu olurum. Lazer yaptırmak istiyorum ama olumlu yorumları belki de tecrübeleriniz beni de motive edecektir :)

52 yorum:

  1. I have not seen.
    Thanks for sharing.
    Hugs from Spain

    YanıtlaSil
  2. I haven't done a eye laser surgery. I would be interested to hear your experience after you have done it. I am thinking of getting a new pair of glasses.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much for your comment:) I'll writing about my eye lazer experience...

      Sil
  3. ¡¡Hola!! Sé que es una serie muy conocida, pero no la he visto nunca. Me alegra saber que es buena serie. Besitos.

    YanıtlaSil
  4. Non conosco questa serie, ma sembra interessante! Un saluto :)

    YanıtlaSil
  5. Thanks for your detailed review! :)

    YanıtlaSil
  6. Ciao, non conosco la serie di cui parli, e naturalmente non la ho mai nemmeno vista. Sembra carina però. Grazie per la precisa recensione. Un saluto e buona continuazione d'autunno

    YanıtlaSil
  7. That sounds very interesting!!

    YanıtlaSil
  8. Hi Camdandusler!,
    I haven't seen it yet but it looks great!
    Thanks for sharing.
    xoxoxo

    YanıtlaSil
  9. Oh wow. I would love to watch this show! I watched Vampire Diaries and The Originals, so this is totally up my alley!
    the creation of beauty is art.

    YanıtlaSil
  10. I have not watch this series!

    YanıtlaSil
  11. This looks interesting! :)

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    YanıtlaSil
  12. Interesting choice. Thanks for sharing.
    I hope you'll visit my new post. Have a nice day!

    YanıtlaSil
  13. Отличный пост

    http://evgenijamir.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. i do not know this one, thanks for sharing!

    YanıtlaSil
  15. Zaman ve diziler konusunda kesinlikle katılıyorum. Son bir senedir özellikle ışık hızında akıp gidiyor gibi hissediyorum. Geriye dönüp baktığımda neler yapıyormuşum/ izliyormuşum ben böyle oluyorum. :))
    The Originals severek izliyordum ama Hope karakterine ısınamadım nedense. Dizinin sonunda yaşananlardan sonra Legacies'e başlamayı da pek düşünmedim açıkçası. Ama tanıtımı okuyunca ilgimi çeker gibi oldu. Belki şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  16. Seems like an interesting series.
    Thanks for sharing.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. É uma série que nunca vi, por aqui. Agora fiquei curiosa. Também estou sentindo falta de outras séries que antigamente gostava imenso de ver, e realmente outras mais recentes, não suscitam o mesmo interesse! No momento até estou a ver alguns episódios de séries que são reposições por tal motivo, na tv por cabo.
    Um beijinho! Bom fim de semana!
    Ana

    YanıtlaSil
  18. izlicem bunu, iyi ki yazdın, heyecanım arttı :)

    YanıtlaSil
  19. A great review indeed, thanks for sharing!

    YanıtlaSil
  20. Good review. I like family shows and comedy.

    YanıtlaSil
  21. Non conosco questa serie, ma da quanto ho potuto capire parla di vampiri e lupi mannari, purtroppo non è il mio genere.

    YanıtlaSil
  22. sorry, Never watch this series!
    xoxo

    marisasclosetblog.com

    YanıtlaSil
  23. Great review.
    Sounds very interesting.
    Kisses!

    www.galerafashion.com

    YanıtlaSil
  24. I haven't heard of this series, but it sounds interesting.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    YanıtlaSil
  25. I don't watch tv series due to lack of time. I'd rather see a movie because it starts and it ends in a couple of hours max.

    YanıtlaSil