3 Mayıs 2017 Çarşamba

Koşarak gelen Mayıs

Mayıs geldi...Hatta ilk haftası çoktan bitecek. Nisan ayında bloğuma uğramadığımı fark ettim. Nisan ayı göz açıp kapayıncaya kadar hızlı geçeceğini hesap edemedim belki de . Bu kadar hızlı geçen bir ay da en azından planladıklarımı almalıyım derken bir kısmını paylaşmak istedim.
 Uzun zamandır Mac Face and Body kozmetik fondöten istiyordum. En açık tonunu ararken aklım bir ara Mac pudraya gitse de almak istediğimi almalıyım dedim. En son fiyatına baktığımda 130'lu civardaydı ama şimdi 153 TL ye aldım. Fondöten çok nadir kullandığım için daha çok BB ve CC'lerle devam eden ben bu ürünü gerçekten sevdim. Ciltte hiç bir ağırlık yapmaması ve doğal sağlıklı bir görünüm vermesi açısından tam puan alsa da en açık tonunun bile aslında cilt tonum olduğunu fark ettim. Yaz için nefes alan bir ürün olduğunu düşünüyorum karma ciltli ben yüz lazeri kaynaklı mı emin olamasam da başlayan gözenek büyümesi için müthiş bir kapatıcılık sağlamasa güzel bir ürün. Sevdim gerçekten. Golden Rose Matte serisi rujlar özelikle Matte 16 vazgeçilmezim olmuştu. Golden Rose mağazasına gittiğimde kalmamış olmaması beni kalem ruj kısmına yöneltti . Bu aldığım kalem ruj Matte 21 ve evet kalıcılık yönünden 16'yı aradım ne yazık ki. Gratis'in Nisan ayında hangi hafta sonu indirimi olduğunu hatırlamasam da Balm ürünlerinde yüzde 40'a varan indirimden fiyatını düşmesini dört gözle beklediğim allık (37 TL idi sanırım ) beklediğime cidden değmiş . O indirimde ayrıca Eklips' in resimde görülen fırçasından da almıştım. İkili bence güzel bir uyum yakaladı. Allığın dokusu kalıcı ve pembeliği cilde tatlı bir renk verdi. Yves Rocher saç sirkesi nisan ayında yapılan indirimden bana hediye olsa da Yves Rocher saç bakım ürünleri denemek bu şekilde fikir edinmemi sağladığı için fikir edinmemi sağlıyor (bu nisan ayı indiriminden ablam yararlandı 39 TL ye maskaralar düşmüştü) . Hediyesi benim olsa da ürüne pek anlam veremedim. Özellikle gidip bu ürünü alacağımı düşünmüyorum. 
İndirimlerin Mayıs ayında da devam etmesi dileğiyle...😊

14 yorum:

  1. Fondötenleri kullanmak için son zamanlar. 1 ay sonra zaten hepsi kalkacak çekmecelere. Ne kullandıysak kar şimdi :)

    Bir arkadaşım kullanmaya başladı Yves Roche'nin sirkesini. Çok da memnun kaldığını söyledi. Mat saçlardan şikayetçi olanlara güzel bir alternatif olabilir.

    *Keşif etkinliğinden geldim. Takipteyim :)

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için çok teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
  3. merhaba nesin bloğunun etkinliğinden geliyorum bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Selamlar 😊 mutlaka blogunuza uğrayacağım

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanin 😊

    YanıtlaSil
  6. Merhaba elinize sağlık güzel yazı olmuş :) etkinlikten bana gelmiştiniz teşekkür ederim ve herkesi her zaman beklerim Sevgile :)

    YanıtlaSil
  7. Indirimler hic bitmesin her istedigimizi alalim💘

    YanıtlaSil
  8. Elinize sağlık :) Etkinlikten geldim takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim mutlaka bende uğrayacağım blogunuza 😊

      Sil
  9. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:) https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim yorumun için :) bloğunuza uğrayacağım mutlaka ...

      Sil