11 Şubat 2018 Pazar

BEN DE MİMLENDİM :)


ADANA MERKEZ CAMİSİ

         Bugün bir türlü bilgisayar başına geçemedim. Pazar yoğunluğu sarmaladı sanırım beni de. Görünce ben de çok sevindim mimlenmişim :) Teşekkür ederim. https://pastelden.blogspot.com.tr/

1.Dünyayı değiştirecek sizce 3 küçük adım nedir?
Sevgi, empati ve saygı. Bu üç duyguyu pekiştirirsek inanıyorum ki iletişim problemleri hallolur ve bu durum bir çok problemi yok eder.

2.Dünyanın daha fazlasına ihtiyacı olduğu şey nedir?
Yine sevgi derim... Sevgi her şeye çare olmayabilir fakat birçok küçük problemi halletmeye onları problem olarak dahi görmemizi sağlayabilir.

3.Okuduğunuz son kitap?
1984 George Orwell. Etkileyici bir kitaptı.

4.İzlediğiniz son film?
Aile Arasında filmine gitmiştim. Bir Adanalı olarak filmin Adana ile ilgili olan kısımları beni çok güldürse de sonunun daha güzel olabileceği kanaatindeydim.

5.Sizin değişmenizi sağlayan bir hatanız?
Yakın çevremdeki insanlara güven duygum çok fazla. Hata olarak demeyelim ama güven konusunda insanlara fazla güvenmemem gerektiğini öğrendim.

6.Sözcükleriniz eylemlerinizle eşit midir?
Bu durum benim için oldukça önemlidir. Söylediği ile yaptıkları aynı olmayan insanlar bana sempatik gelmez. O yüzden sözcüklerimi dikkatli seçmeye çalışırım daima.

7.Gurur duyduğunuz bir başarınız?
Üniversite 2.sınıf üniversiteler arası hikaye yarışmasında 2. olmuştum. Mutlu olduğum güzel de bir yıl olduğu için başarı ile mutluluk birleşince güzel bir anı olmakta :)

8.Hayattaki öncelikleriniz nelerdir?
Ailem, kurallarım ve kitaplarım.

9.Kendinizde beğendiğiniz 5 özelliğiniz nelerdir?
Bu kısmı düşünmedim. Beş özellik sayamam da ancak fazla empati duygusu olan bir insanım. Kimi zaman bu durum çok yorsa da acaba bana gerçekten öyle mi demek istedi aslında öyle  birisi değil iyi bir insan düşünceleri yorgun bırakabiliyor. Bir özellik daha sayabilirim; A planım B planım ve C planım mutlaka vardır. Bu durum sanırım kendimi üzmemek için koruma kalkanım.

10.Geçen haftanın en güzel olayı nedir?
Google Adsens hesabım onaylandı :)

Bu yazımı okuyan herkes mimlensin... Tanımak güzel bir duygu.



14 yorum:

  1. :) güzel yanıtlar sevimli anılar güzel haberleer :) baksana, son yazımda var zaten bak lie to me ve bir dizi daha ivit anımsatıyoo :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel yanıtlar... Sevgi kuşatsa her yanı da dinse bütün gözyaşları.
    Başarılarınız daim olsun.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sizinde insAllah güzel günleriniz paylaşacak anilariniz olur 😊

      Sil
  3. Pastelden beni de mimlemiş. Bende az önce bitirdim. :) Güzel yanıtlar. :))

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim güzel bir etkinlik 😊

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    A, B ve C planının olması özellikle çok hoşuma gitti bu yazında. Bu sağlam adımlar atmaya çalıştığının ve geleceğini planlayarak hareket ettiğinin de bir göstergesi, tebrik ederim.
    1984 kitabını ben de çok okumak istiyorum, okunulması gereken kitaplardan :)
    Ben de yaptım bu mimi ve çok keyif aldım, güzel sorular gerçekten. Blog yazarlarıyla ilgili daha kişisel fikirler sahip olabilmemizi sağlıyor bu açıdan... :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir mim olmuş canım keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir mim olmuş gerçekten. Yanıtları keyifle okudum. :) Biriken yazılarımı yayınladıktan sonra bu mimi de yapacağım :)

    YanıtlaSil
  8. 😊 mim yazılarını seviyorum sanırım bende

    YanıtlaSil
  9. mimleyip yorum bile bırakmamaışım :( çok ayıpp.. gözlerim ağrıdığından girmedim bilgisayara hep ondan. çok güzel bir yazı olmuş :) 1984 George Orwell bende çok sevmiştim Boğulmamak için de zevkliydi. Aile arasındayı izleyeceğim sonunu merak ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün bende bilgisayardan uzak durdum astigmat kimi zaman çok zorluyor beni de 😊 teşekkür ederim

      Sil