10 Mart 2018 Cumartesi

ORTA ŞEKER

YVESROCHER

Orta şeker aslında ne güzel bir tabir...
 Fazla şekerli olmasın ancak az da olmasın ikisinin ortası. Ancak her nedense orta şekerli denildiğinde gelen az şekerli kahveler şu soruyu sorduruyor acaba evde mi kahve içseydim :)  Neyse lafı fazla uzatmadan benim için orta şeker ürünleri paylaşayım. Yves Rocher sadakat kart indirim ganimetlerinden olan bu ikili de bana şu soruyu sorduruyor bir daha alır mısın? Notlarım; 
Detoks Etkili Yaşlanma Karşıtı Tonik etkili Makyaj Temizleme jeli;
Bitkisel içerik; Cildi onaran ve dış etkenlere karşı koruyan Afloya. Hafif jel yapısıyla cildi tüm makyaj izlerinden arındırır. Cilt anında derinlemesine ferahlar, nefes alır ve canlı bir görünüm kazandırır. Formülü %93'ten daha fazla doğal içeriğe sahiptir.
Express Göz Makyaj Temizleyici
Bitkisel içerik; Mavi Kantaron Çiçeği özü, Organik Tarımın yapıldığı La Gacilly tarlalarında yetiştirilmiştir. Tek bir dokunuş ile yağlı bir his bırakmadan suya dayanaklı makyajın dahi izlerini siler. Gözleri makyajdan mükemmel bir şekilde arındırır ve göz çevresini yatıştırır. 
Göz  Makyaj Temizleyicisinin hemen bir artısını kenara koyalım ki göz yakmıyor. Bazı markaların göz makyaj temizleme ürünleri temizlerken gözü mahvediyor. Öyle ki hemen suyla gözümü yakmaya koşuyorum. Bu iki ürün diğer ürünlere kıyasla doğallığının fazlasıyla belirtilmesi benim satın almamdaki en önemli faktör olmuştu. Ancak çok iyi harika bir temizleyici diyemem. Doğal olması göz yakmaması, makyaj çıkarma durumu da günlük yerine özel gün makyajı yaptığınızda daha çok fark ediliyor. Bir puanlama yapacak olsam 10 üzerinde 6.5 bu yüzden orta şekerli ürünler diyorum, bu ikiliye.
Yorumlarınızı bekliyorum... :)


2 yorum: