26 Haziran 2018 Salı

ZIAJA GOAT'S MILK

 
      Sonunda yazmaya fırsat bulabilmek... Yaz denildiğinde aklıma gelenler son üç yıldır sınavlar ve düğünler. Garip bir ikili bu hatırlamalar... Sınavlarda o stresin izleri; düğünlerde ise mutluluğun fotoğrafları. Bu yaz mevsimi farklı olsun ister miydim? Hem de çok... Zaman nasıl geçerse geçsin zaman geçsin diye yaşanmaması gerektiğini öğreten hayat farklı yerler düşletiyor. Düşlerin de kırılacağını sonradan söylese de.
         Fakat söylemeden geçemeyeceğim sonunda bir şampuanı tam olarak bitirdim. İnat ettim sanırım. İyi ki de inat etmişim. Memnun kaldığım şampuanlar arasında ilk üç sıralamada yerini çoktan aldı. Ziaja söylemesi oldukça zor ki nasıl söylenildiği konusunda da bir bilgim yok. Öncesinde bu markanın el kremini kullanıp çok memnun kalınca neden denemeyeyim dedim. Hemen yorumlar yazma yerine de sonuna kadar bekleyip öyle yorumlamak istedim. Ziaja Keratinli Keçi sütü (400ml) şampuanı içerisinde keçi sütü proteinleri ve keratin bulundurmakta. Şampuanın vaat ettikleri;

- Saç derisini hassas bir şekilde temizler ve bozulan saç yapısını yenilemeye esnekliğini geri kazandırmaya yardımcı olur.
- Saç kırılmalarını ve kırılganlığını önler.
- Hoş ve hafif kokusu rahatsızlık hissi vermez, uzun süre kalıcı koku sağlar. 
      İlk iki vaadini gerçekleştiren bir şampuan olduğunu belirtmek isterim. Üçüncü madde ise benim için biraz yarım kaldı. Hemen köpüren bir şampuan değil. Gerçi doğal şampuanların kolay köpürmemesi olağan dışı oluyor ama uygulamayı iki-üç kez tekrar etmeme sebep olmasına rağmen koku kalıcılığı biraz hava da kaldı benim için. Ancak saçlara verdiği yumuşak etki, canlılık sonunda aradığım şampuanı buldum dedirtti.
 Yorumlarınızı beklerim :)

13 yorum:

  1. şampuanı bilmiyom ama sınav ve düğün iyi hayat yaaa. sınavlarda hep başarılar sanaaaaa :) düğünler de yazın çok oluyo dı maaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel dileğe ihtiyacim var benimde artık sınavlar bitsin istiyorum 😊

      Sil
  2. bu şampuanı ilk defa gördüm ama keçi sütü kötü kokar diye biliyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır hayır cidden kötü kokmuyor yumuşak bir koku. Süt ile sanki vanilyamsi biraz kremvari bir koku😊

      Sil
  3. Nişanlı biri olarak düğünleri çok sevmem. Değişik bir durum. Bir de şampuan ismi farklı olunca nerden alınır, ne kadardır istemsiz merak ediyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Alman markası imis. Ben Watsons'dan almıştım indirimde iken ama fiyatını hatırlamıyorum 😊

      Sil
  4. bende bu markanın bir çok ürününden memnunum ama şampuanı kullanmadım. ilk fırsatta deniyeceğim . sevgiler. ( polonya amrakası bu arada )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim😊 emin olamadım aslında bende hangi ülkenin markası Almanya'dan ithal edilmiştir yazıyor arka bilgi kısmında benim dileğim Türk şampuan markalarının atılım yapması .

      Sil

  5. great post!
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thanks for your visiting my blog 😊 ı'll following your blog if You wanna following back, 😊

      Sil
  6. Thanks for sharing as this product is new for me!
    Merry Christmas!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    YanıtlaSil
  7. Biraz sonradan yazmışım ama içindekiler kısmında sulfate gözüküyor mu?

    YanıtlaSil