25 Mayıs 2023 Perşembe

MCDODO 65W CHARGER


Mayıs ayı çok uzun sürdü değil mi? Sanki Haziran ayına ulaşabilmek için birkaç Mayıs ayı daha geçireceğiz gibi. Bahar yorgunluğundan bahsetmek isterdim ancak yorgunluk yerine unutkanım bu ara. Sanırım evden çıkarken hangi eşyayı yanıma almam gerektiği konusunda depremden sonra garip bir endişe oldu. En azından şarj aleti ya da yedekleyebileceğim başka teknolojik ürünleri arabaya bırakabilirim diye düşünürken Mcdodo hızlı şarj aleti ile karşılaştım. Arabada şarj kablosu ile şarj edebilseniz de çok sağlıklı olmuyor ne yazık ki. Bir sürü kablo, adaptör derken zaten çantamda olan şarj aletlerini de unutur oldum. 
                                                                                             MCDODO 65W CHARGER

             Mcdodo GaN 65W 3-Port Mini Fast Charging Aleti ile tek bir adaptör ve üç USB giriş yeri ile işte aradığım şarj aleti. Üstelik normal şarj aletlerine göre daha pratik bir kullanıma sahip.

MCDODO 65W CHARGER

Kutu içerisinde üçlü fiş giriş yeri ve bağlantı kablosu ve ikili fiş yeri ve ayarlanabilir bir port daha bulunmakta. Üçlü fiş giriş yerini görünce aklıma KKTC geldi. Biz daha çok üçlü fiş yerlerine dönüştürücü kullanmak yerine üstte yer alan tek giriş yerini kalem yardımıyla ikili fiş giriş şekline dönüştürürdük. Üçlü fiş giriş seçeneğini İngiltere ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kullanabilirsiniz. Kutu içerisinde yer alan parçalar Avrupa ülkeleri ev İngiltere gibi ülkeler için de düşünülmüş. Oldukça hoş bir bence. Tek bir adaptör, tek parçası değil de alternatif diğer ülkelerde de kullanabilirsiniz.



Koruyucu çantası da kutu içerisinde yer alan bir diğer parça ve ben bayıldım. Koruyucu çanta içerisine adaptör, kablo rahatlıkla sığıyor ve korunaklı bir şekilde valizinizde, çantanızda istediğiniz her yerde sizinle beraber olabilme seçeneğini sunuyor. Biliyorsunuz bir süre sonra kablolar çeşitli etkilerle yıpranmaya, iletim özelliğini kaybetmeye bağlantı sorunlarına neden olabiliyor.  Bu koruyucu çanta ile yıpranma gibi sorunların önüne geçilebildiği gibi çantanızdaki o karmaşa da size vakit kaybetmeden bulunma imkanı veriyor. Koruyucu çantanın dokusu da oldukça kaliteli.


Adaptör tasarımındaki üçlü portları görebilmeniz için biraz yakından çektim. Üstte yer alan iki port; akıllı telefon ve kulaklıklarınızın kabloları altta yer alan biraz daha büyük port ise tablet şarj kablonuz için mükemmel uyumlu. Aynı anda üç teknolojik aletinizi ; tek bir şarj aleti ile şarj edebilmenin harika olmasının yanı sıra hızlı şarjı ile vakit kaybınızı da önlüyor.


Taşınabilir, hafif ve kullanışlı olmasının yanı sıra, adaptör başlıklarını kolaylıkla değiştirmenizi sağlayacak kayar bir bölümde tasarımda yer almakta. 


Başlıkların yanı sıra kablonun uzunluğunun ayarlanabilmesini sağlayan bağlantı noktasında çeşitli boşluklar var. Uzun ve sonunun nereye gittiğini bilemediğiniz o kablolar yığını yerine modern tasarım ve ihtiyaçların düşünülmüş olmasını sevdim. Apple ve Samsung teknolojik aletlerinizle de uyumlu. Apple şarj kablosu ve adaptör ikilisinin ne kadar pahalı olduğunu biliyoruz; öyle ki bir sorun olmasın diye özen gösteriyoruz. Böyle bir şarj aletini almanızı tavsiye ederim. Fiyatlar açısından dün bugünden daha uygun olduğunu görüyoruz. Mcdodo mini hızlı şarj aletini sizler için paylaştığım resimlere tıklayarak doğrudan siteye yönlendirilebileceğiniz gibi; Mcdodo Türkiye, Amazon ve diğer online alışveriş sitelerinden gerekli karşılaştırmaları yaparak satın alabilirsiniz. Instagram adresim olan Camdanduslerblog da ürünün detaylı açılım videosunu paylaştım. Yorumlarınızla, ziyaretlerinizle beni çok mutlu edersiniz :)

For English;
Founded with a focus on fast charging technology, the Mcdodo brand has 10 years of experience. Brand's moto "Rcharge faster, Go Further ”. Our technological devices are very valuable and expensive. We want them to be charged shorter and safer. In this sense, MCdodo; An energetic and experienced company with the orange brand color it has. Easy to use, Mcdodo GaN 65 W 3-port mini fast charger is at your service.

*3-Port 65W Fast Charging GaN Charger
Support up to 65 W fast charging during single port use, the usb c gan charger delivers up to 93% conversion rate, much higher efficiency than a standard charger, quick charge for Macbook Pro 13''in 1.5 hour, providing fast and efficient charging for laptops, tablets, and phones. Advanced GaN+ tech also makes our charger smaller in size and bigger in power without generating excess heat.

*Effortless, easy plug conversion

*Portable Design& Best World Wide Travel/Business Partner
Supports worldwide universal 100-240V voltage and comes with UK/EU plug converters. Make sure to keep your MacBook, smartphone and camera fully charged and ready to work or capture photos or videos of your adventures and special moments to keep as memories to show your loved ones or post on Instagram, TikTok, YouTube, etc.

You can examine the product in detail by clicking on the images. 

Have a great summer season with all of us...


20 yorum:

  1. Ciao buona giornata, post interessante!

    YanıtlaSil
  2. I like practical things. :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuz çok güzel.. Sizi kendi sayfama da beklerim https://lensmar.com.tr/ :) İyi günler dilerimm..

    YanıtlaSil
  4. such a good device. lately we use so many device which has USB adapter to make our work easier

    YanıtlaSil
  5. Interesting post
    Than you so much for sharing
    Kisses ♥

    YanıtlaSil
  6. Thanks for sharing, very interesting!

    Have a nice day.

    YanıtlaSil
  7. Bello perché ha diversi tipi di "ingresso"

    YanıtlaSil
  8. Me gusta el producto que nos muestras. Un saludo 👌

    YanıtlaSil
  9. Jestem pod wrażeniem. Dziękuję za ten wpis.

    YanıtlaSil
  10. yeni ve faydalı şeyler rehberi gibi olsun sen saol yaa :)

    YanıtlaSil
  11. I think it is a very useful and convenient charger. Love to have one too.

    YanıtlaSil
  12. Satın almal istediğim ürünlerden birisi 😊

    YanıtlaSil
  13. Mais uma sugestão super útil, e que convém ter sempre por perto...
    Comprei há pouco tempo, um bem no género!
    Beijinhos
    Ana

    YanıtlaSil