8 Eylül 2018 Cumartesi

YVES ROCHER GÖZ KALEMİ


                             
          Göz kalemi konusunda arayışım hiç bitmeyecek sanırım. İlk kullanmaya başladığım makyaj ürünü göz kalemi olduğundan ki hala makyaj yapmayı harika bir şekilde beceremesem de gözlerim alışverişte göz kaleminde kalıyor. Asansörlü göz kalemleri kullansam da ki bazı markalar çok eskide kaldığını özellikle belirtiyorlar. Açma zorunluğu olmadan kullanmak büyük kolaylık ancak belirtmeliyim ki asansörlü olmayan göz kalemleri renk konusunda daha iddialılar.
      Yves Rocher sevdiğim bir kozmetik marka. Doğum günü ayı alışverişinde hediye olarak bu kalemi vermişlerdi. Siyah rengini çok istesem de renk kalmadığını grinin siyah gibi durduğunu söylediklerinde biraz istemsizce "e peki ne yapayım" demiştim. Yves Rocher kahverengi göz kalemini hemen hemen bir sene önce almış ve hiç beğenmediğim için kalıcılık sıfırdı sanki; sürdüğüm an renk kayboluyordu bu yüzden beklentim çok azdı. Hatta göz kalemi alacaksam bir daha oradan almam diyordum. Bu yıl çok büyük konuştum ve insanın büyük konuşmaları gelip buluyor mutlaka; öğrendim :) Çok sevdim bu göz kalemini. Görevli bayanın dediği gibi gri olduğunu anlamak imkansız buğulu bir siyah sanki. Kalıcılık beni mutlu etti. Göz rengimi keskin bir şekilde ortaya çıkardı. 601 numaralı bu kaleme bir bakın derim :) Suya karşı dayanıklılığının yanı sıra yumuşak uçlu olması hoşuma gitti.Şimdilik yorumlarım bu kadar beklerim yorumlarınızı....

21 yorum:

  1. Ben de hiç siyah kalem kullanamıyorum. Çok belirgin yapıyormuş gibi geliyor. Avon'da Majestic Plum diye bir renk var. Aslen mor ama sürünce siyahlaşıyor. Benim de favorim o oldu :)
    İyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊 hafif dağılmış siyah göz kaleminin doğal bir sürme etkisi yaptığını düşünüyorum 😊 teşekkür ederim yorumunuz için 😊 sizde güzel günlerde kullanın 😊

      Sil
  2. ben bu makyaj olaylarından pek anlamasam da göz kalemi kullanırım :) siyah ve mavi :) hafif sürdüğün zaman güzel duruyor evet :) emeğine sağlık canım benim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😊 doğal durması bence en güzeli gerçekten ya teşekkür ederim 😊

      Sil
  3. Kalemin beklentilerini karşılamasına pek sevindim :) Makyaj bence bir sanat. Gerçi bir de tamamen sanat olması için yapılan makyajlar var; göz kapaklarına tuvali boyar gibi resimler işliyorlar mesela, sanat işte :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel bir gün olsun😊 sanat konusunda haklısınız gerçekten

      Sil
  4. Great post dear, so nice and interesting, love it!

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Nice product!
    Hi from Portugal! :D

    Kisses
    www.trendsandfashionblog.pt

    YanıtlaSil
  6. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    YanıtlaSil
  7. ayyy rocher markasını çok seviyo been :)

    YanıtlaSil
  8. A çok güzel bir kaleme benziyor ben de bakayım:))

    YanıtlaSil
  9. Göz kaleminin gözün altına sürüldüğünü biliyorum sadece umarım yanlış değildir :D ben makyaj çok yapmam da :D farları çok seviyorum ama renkli renkli :))

    YanıtlaSil
  10. Thanks a lot :D

    super interesting post :D
    I'm new GFC follower :D hope you can follow me back!

    NEW OUTFIT POST | LAST COMBO OF THE YEAR.
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil